Service

Vores mål er at få flere til at udfolde sig kreativt og fysisk på det store lærred.
Derfor underviser vi i, hvordan man selv laver karatefilm gennem vores:

KURSER, hvor vi underviser i alle aspekter af produktionen af karatefilm

YOUTUBE-KANAL, hvor vi giver gode råd og inspiration til at lave karatefilm

Vores kurser

Vi designer altid vores karatefilmprojekter efter jeres ønsker og behov, og alt efter tid og ambitionsniveau tilbyder vi karatefilmkurser på alt fra få timer til flere dage. Nogle vil gerne blot filme et hurtigt slagsmål, mens andre vil fordybe sig i en længerevarende karatefilmproduktion. Eksempler på kurser af forskellig længde kan ses herunder.

Hurtigt og effektivt

Vi underviser i slagsmål og stunts, hvorefter deltagerne straks sættes i gang med at iscenesætte og filme et enkelt slagsmål under vores vejledning og instruktion. Her er der fokus på at lave et realistisk slagsmål, som filmes på deltagernes egne smartphones. Der er typisk ikke tid til efterfølgende redigering og filmfremvisning. Varighed: 3-4 timer.

Standard karatefilm

Her underviser vi i actionfilmenes virkemidler og giver praktisk instruktion i filmslagsmål og stunts, inden dagen går løs med at filme jeres egen karatefilm. Vi medbringer flere forskellige manuskripter til karatefilm, som deltagerne kan vælge imellem. Efter optagelserne klipper vi filmene sammen for jer, og efterfølgende afholder vi en karatefilmfestival hos jer, hvor bedste film, slagsmål og stunt kåres. Varighed: Fra en halv til en hel dag.

Længere karatefilmprojekt

I et længerevarende forløb laver vi karatefilm over flere dage, og deltagerne har således mere tid til at iscenesætte slagsmål og filme dem fra mange flere vinkler og afstande. Der vil også være mulighed for at lave længere film med en spændende handling, og deltagerne kan arbejde med manuskriptudvikling og filmredigering. Varighed: To til flere dage.

“Vi har haft et rigtig sjovt og lærerrigt forløb med Karatefilm.dk, som har undervist i både cirkelspark og filmtricks. Vores elever synes, det var spændende at fordybe sig i scenerne, og filmene vi fik til sidst var super fede.”
— Risskov Efterskole

Alt er muligt! Der er ingen opgave som hverken er for lille eller for stor til os. Vi kan altid skræddersy et karatefilmforløb, som passer lige præcist til jeres ønsker og behov. Så tøv ikke med at kontakte os, da vi sammen helt sikkert kan designe det perfekte karatefilmforløb til jer.

BLIV FILMSTJERNE